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Fluorescence spectroscopy as a rapid and non-destructive method for monitoring quality and authenticity of fish and meat products: Impact of different preservation conditions

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https://hal-vetagro-sup.archives-ouvertes.fr/hal-03078691
Contributeur : Abderrahmane Aït Kaddour Connectez-vous pour contacter le contributeur
Soumis le : mercredi 16 décembre 2020 - 18:35:05
Dernière modification le : mardi 23 février 2021 - 15:42:06
Archivage à long terme le : : mercredi 17 mars 2021 - 20:06:06

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1-s2.0-S0023643819300222-main....
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Abdo Hassoun, Amna Sahar, Lyes Lakhal, Abderrahmane Aït-Kaddour. Fluorescence spectroscopy as a rapid and non-destructive method for monitoring quality and authenticity of fish and meat products: Impact of different preservation conditions. LWT - Food Science and Technology, Elsevier, 2019, 103, pp.279-292. ⟨10.1016/j.lwt.2019.01.021⟩. ⟨hal-03078691⟩

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