Fluorescence spectroscopy as a rapid and non-destructive method for monitoring quality and authenticity of fish and meat products: Impact of different preservation conditions - VetAgro Sup Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue LWT - Food Science and Technology Année : 2019

Fluorescence spectroscopy as a rapid and non-destructive method for monitoring quality and authenticity of fish and meat products: Impact of different preservation conditions

Abdo Hassoun
Amna Sahar
  • Fonction : Auteur
Lyes Lakhal
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 864938
  • IdHAL : lyes-lakhal
Fichier principal
Vignette du fichier
1-s2.0-S0023643819300222-main.pdf (1.67 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Publication financée par une institution

Dates et versions

hal-03078691 , version 1 (16-12-2020)

Identifiants

Citer

Abdo Hassoun, Amna Sahar, Lyes Lakhal, Abderrahmane Ait Kaddour. Fluorescence spectroscopy as a rapid and non-destructive method for monitoring quality and authenticity of fish and meat products: Impact of different preservation conditions. LWT - Food Science and Technology, 2019, 103, pp.279-292. ⟨10.1016/j.lwt.2019.01.021⟩. ⟨hal-03078691⟩
123 Consultations
640 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More